На брифинг в НС ГЕРБ обвиниха Военна полиция в прикриване на 

...
На брифинг в НС ГЕРБ обвиниха Военна полиция в прикриване на 
Коментари Харесай

ГЕРБ обвиниха Военна полиция в прикриване на убийство и намеси и президента |

На брифинг в НС ГЕРБ упрекнаха " Военна полиция " в прикриване на  и го обвързаха с кандидатурата за втори мандат за президент на Радев. 

По-рано днес беше публикувана нова версия за гибелта на ст. лейтенант Тодор Манчев. След ексхумацията на тялото на 31-годишният военнослужещ е открит и патронът, предизвикал гибелта му. Според данните от последната експертиза, може да става въпрос за ликвидиране, а не за самоубийство. Смъртта на Манчев пристигна след започналото разследване на случая с.

Във връзка с това от ГЕРБ през днешния ден попитаха кой и за какво е прикрил убийството на Манчев, а депутатът Христо Гаджев изиска да бъде оповестена информацията за следствието. 

Тома Биков пък прикани Радев да освободи шефа на военна полиция от служба и изиска оставката на министъра на защитата: 

" Министъра на защитата да подаде оставка, да му я изиска Радев. Трябва да се обезпечи цялостна бистрота на това, което се случва във военна полиция ", сподели още той. 

Депутатът от ГЕРБ Даниел Митов дефинира случая към гибелта на лейт. Манчев " синтез на нацията " и добави:

" Целият метод по който ръководи служебното държавно управление на Румен Радев...Затова на идващите президентски избори е значимо господин Радев повече да не бъде президент ".

" Формалното следствие, опитът да се прикрие ликвидиране, явно е несполучлив: Начинът, по-който действа цялата администрация, сега ръководена от президента Радев ", сподели още той. 

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР